Bøker av Ivar Skippervold:

«Tiggeren»                                                                                                                       

Hva gjør vi med tiggerne fra Øst Europa? Forfatteren har fulgt tiggeren Venus i fire år. Her forteller han om romfolkets historie, om tidligere innvandringer, og utfordringene i det norske samfunn. ( Z-Forlag 2018. Pocket, 175 sider. Kr. 100,-)

«TRO møter TRO», om tro- og livssynsmøter i det nye Norge. Forfatteren har stått bak åtte multireligiøse festivaler. (Z-forlag 2017. Innb. 277 sider. Kr. 150,-)                                                                  Fædrelandsvennen: «Her kommer en prest i Den norske folkekirke med ei bok som bør leses fra perm til perm av alle som mener at kristen tro handler om kjærlighet.» – Vårt Land: «Boken er skrevet overraskende godt, Skippervold er en mann med språkteft og gode formuleringer.»

 iskipper@online.no.

     «Bibelen for barn på 60 min.» CD kr. 129,-.                                           

Ivar Skippervold har laget 20 syngespill fra bibelhistorien med til sammen 135 sanger. For dette har han fått Bibelprisen av Det Norske Bibelselskap. På denne CD`n er 41 av sangene presentert med bibeltekster og fortelling som binder historien sammen.

Her kan du bestille CD’er, notehefter og bøker fra Ivar Skippervolds rikholdige produksjon, eller du kan ta kontakt for å få besøk. Ivar kommer gjerne med sin gitar, dukker og tryllesaker for å underholde store og små.

 Arken Dukketeater og ppPizza: Facebook.                                 https://takeaway.duell.no/pppizza …..dette er hva du kan oppleve og bestille når du besøker oss i Vestregate 11, Lillesand.

Velg hva du vil bestille fra nettbutikken:

Dette innlegget ble publisert i Arken Kulturhus. Bokmerk permalenken.